Home    |    Contact    |    Route    |    Vacatures    |        |      
Lifestyle center Ice Center Skating Club Leisure World Skeeler Dome Leisure World Shop

Leisure World Skating Club

Vind je schaatsen ook zo leuk en wil je graag verder met de schaatssport? Leisure World Skating Club biedt je alle mogelijkheden om verder te gaan in de schaatssport. De skating club is bestemd voor iedereen die schaatsen leuk vindt. Je hoeft geen Olympische niveau te hebben om lid te zijn van onze club. Enthousiasme en passie voor het schaatsen is meer dan voldoende!

» Algemene informatie
» Lid worden

Leisure World Cycling Team

Leisure World Cycling Team biedt een uitgebreid programma wielrennen aan. Onze missie is tweedelig, wielrenners naar een hoger niveau brengen en -net zo belangrijk- veel mensen met het mooie van wielrennen laten kennismaken.

Beginnende wielrenners die nog niet over een fiets beschikken kunnen bij Leisure World een fiets huren. Hierdoor is wielrennen voor iedereen mogelijk. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Jury opleiding
Door de groei van onze vereniging zijn wij op zoek naar personen die ons vrijwilligerscorps willen versterken. Op 25 november a.s. starten wij in Dronten met een Basis Jury opleiding. Met slechts drie workshops kunt u ons al assisteren met de wedstrijden. Interesse twijfel dan niet langer en neem contact op! info@leisureworldicecenter.nl


Lifestyle Center Ice Center Verenigingen Skeeler Dome BikeStore & Schaats Shop

Home Contact Route Vacatures Volg ons op twitter Like ons op Facebook