Home    |    Contact    |    Route    |    Vacatures    |        |      
Lifestyle center Ice Center Skating Club Leisure World Skeeler Dome Leisure World Shop

Leisure World Skating Club

Vind je schaatsen ook zo leuk en wil je graag verder met de schaatssport? Leisure World Skating Club biedt je alle mogelijkheden om verder te gaan in de schaatssport. De skating club is bestemd voor iedereen die schaatsen leuk vindt. Je hoeft geen Olympische niveau te hebben om lid te zijn van onze club. Enthousiasme en passie voor het schaatsen is meer dan voldoende!

» Algemene informatie
» Lid worden

Leisure World Cycling Team

Leisure World Cycling Team biedt een uitgebreid programma wielrennen aan. Onze missie is tweedelig, wielrenners naar een hoger niveau brengen en -net zo belangrijk- veel mensen met het mooie van wielrennen laten kennismaken.

Beginnende wielrenners die nog niet over een fiets beschikken kunnen bij Leisure World een fiets huren. Hierdoor is wielrennen voor iedereen mogelijk. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

1e schaatstraining nieuwe seizoen
De ijsbaan opent op zaterdag 19 september 2015. De eerste schaatstraining vangt aan op maandag 21 september om 18.15 uur.
Wilt u een proeftraining bijwonen? Dan kunt u mailen naar info@leisureworldicecenter.nl

Zomerprogramma!
De Leisure World Skating Club is reeds gestart met haar zomertrainingen.
Op Maandag- en Donderdagavond wordt er geskeelerd, op Dinsdagavond, Woensdagmiddag en Woensdagavond wordt er door de schaatsjeugd gefietst op drie verschillende niveaus.


Lifestyle Center Ice Center Verenigingen Skeeler Dome BikeStore & Schaats Shop

Home Contact Route Vacatures Volg ons op twitter Like ons op Facebook