Home    |    Contact    |    Route    |    Vacatures
Lifestyle center Ice Center Skating Club Leisure World Skeeler Dome Leisure World Shop

Leisure World Skating Club

Vind je schaatsen ook zo leuk en wil je graag verder met de schaatssport? Leisure World Skating Club biedt je alle mogelijkheden om verder te gaan in de schaatssport. De skating club is bestemd voor iedereen die schaatsen leuk vindt. Je hoeft geen Olympische niveau te hebben om lid te zijn van onze club. Enthousiasme en passie voor het schaatsen is meer dan voldoende!

» Algemene informatie
» Lid worden

Leisure World Cycling Team

Leisure World Cycling Team biedt een uitgebreid programma wielrennen aan. Onze missie is tweedelig, wielrenners naar een hoger niveau brengen en -net zo belangrijk- veel mensen met het mooie van wielrennen laten kennismaken.

Beginnende wielrenners die nog niet over een fiets beschikken kunnen bij Leisure World een fiets huren. Hierdoor is wielrennen voor iedereen mogelijk. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Zomertraining
Het schaatsseizoen is op 16 maart jl. afgesloten met een feestelijk clubkampioenschap.
Op 7 april a.s. starten we met de zomertraining bestaande uit skeeleren, wielertraining en looptechniek & krachttraining.
Mocht je nog niet aangemeld zijn regel dit dan zo spoedig mogelijk.
Wij wensen iedereen een fijne zomer toe!!!

Oproep Jury leden
Een schaatswedstrijd organiseren gaat niet vanzelf. Naast een ijsbaan en hardrijders is een team van juryleden nodig om de wedstrijd in goede banen te leiden. Leisure World is daarom naarstig op zoek naar aanvulling van haar juryteam. Heeft u interesse dan kunt u contact opnemen met Yvonne Obbema
info@leisureworldicecenter.nl