Home    |    Contact    |    Route    |    Vacatures    |        |      
Lifestyle center Ice Center Skating Club Leisure World Skeeler Dome Leisure World Shop

Lange Baan schaatsen

Komend seizoen is het weer mogelijk te trainen in Leisure World Ice Center. De informatie over het winterprogramma vindt u medio augustus 2016

Materiaal
Uw schaatsen zijn belangrijk voor het aanleren van de goede schaatstechniek en houding. De pupillen starten in principe op de lage junior noor van Viking. De Maple schaats is uitermate geschikt voor de wedstrijdsport en het lange baan schaatsen. Het bestuur voorziet u graag van een goed advies. Wij adviseren u niet te trainen op comfort noren. Deze noren belemmeren een goede houding en de schaatstechniek.

Wilt u trainen op Leisure World Ice Center?
De trainingstijden zijn op maandag-, donderdag- en vrijdagavond van 18.15 uur tot 19.25 uur. Mocht dit tijdstip u niet passen dan is het wellicht iets voor u om aan te sluiten bij de schaatslessen.
Wanneer u wilt gaan trainen bij Leisure World Skating Club dan wordt u lid van de Stichting Skating Promotion. Vult u hiervoor het onderstaande inschrijfformulier in.

Licentie
Bij een lidmaatschap van de Leisure World Skating Club is een licentie bij de KNSB verplicht in verband met de verzekering. U dient voor aanvang van het schaatsseizoen een licentie aan te vragen bij KNSB.nl.

Leisure World Shop:
Voor leden van de Leisure World Skating Club en leden van de Kunstrijvereniging Leisure World geldt op vertoon van de lidmaatschapspas een korting van 20% op alle artikelen. Deze korting geldt niet op reeds afgeprijsde artikelen en geldt niet op de clubkleding (deze wordt al tegen een sterk gereduceerde prijs aangeboden). Tevens geldt de korting niet op slijpen of reparatiewerkzaamheden.

Voorwaarden:

  • Leden van de vereniging kunnen uitsluitend trainen indien zij in het bezit zijn van een geldige lidmaatschapspas.
  • De lidmaatschapspas ten behoeve van trainingen is uitsluitend geldig op de trainingsavond zoals bij aanvang van het seizoen is afgesproken en kan niet op andere trainingsuren of recreatieve uren gebruikt worden.
  • De pas dient eenmalig aangeschaft te worden voor € 10,00 en is persoonsgebonden.
  • Voor bestaande leden (in het bezit van de huidige pas) kan de pas opgewaardeerd worden tegen een vergoeding van € 2,50. Indien er een tweede of derde pas aangekocht dient te worden bedraagt dit telkens € 2,50.
  • Abonnementen kunnen tussentijds niet aangepast of beëindigd worden.
  • Bij verlies van de lidmaatschapspas dient een nieuwe pas aangekocht te worden voor € 10,00.
  • Ouders of begeleiders met een pupil tot en met 12 jaar ontvangen een stempelkaart met 25 stempels gratis. Hiermee heeft één ouder of begeleider tijdens het trainingsuur de gelegenheid het kind te helpen met aan- en/of uittrekken van de schaatsen. Bij een volle kaart dient de 2e kaart aangekocht te worden voor € 10,00. Ook mag er gebruik gemaakt worden van het bezoekerskaartje van € 2,50 inclusief een kop koffie of thee in het restaurant.

 


Lifestyle Center Ice Center Verenigingen Skeeler Dome BikeStore & Schaats Shop

Home Contact Route Vacatures Volg ons op twitter Like ons op Facebook