Home    |    Contact    |    Route    |    Vacatures    |        |      
Lifestyle center Ice Center Skating Club Leisure World Skeeler Dome Leisure World Shop

Lange Baan schaatsen

Komend winterseizoen is het weer mogelijk te trainen in Leisure World Ice Center. U wordt lid van de Leisure World Skating Club en bent jaarlijks een contributie verschuldigd.

Materiaal
Uw schaatsen zijn belangrijk voor het aanleren van de goede schaatstechniek en houding. De pupillen starten in principe op de lage junior noor van Viking. De Maple schaats is uitermate geschikt voor de wedstrijdsport en het lange baan schaatsen. Het bestuur voorziet u graag van een goed advies. Wij adviseren u niet te trainen op comfort noren. Deze noren belemmeren een goede houding en de schaatstechniek.

Wilt u trainen op Leisure World Ice Center?
De trainingstijden zijn op maandag-, donderdag- en vrijdagavond van 18.15 uur tot 19.25 uur. Mocht dit tijdstip u niet passen dan is het wellicht iets voor u om aan te sluiten bij de schaatstraining van Heideman (uitsluitend voor volwassenen).
Wanneer u wilt gaan trainen bij Leisure World Skating Club dan wordt u lid van de Stichting Skating Promotion. Vult u hiervoor het onderstaande inschrijfformulier in.

Licentie
Bij een lidmaatschap van de Leisure World Skating Club is een licentie bij de KNSB verplicht in verband met de verzekering. Kosten hiervoor vindt u op de pagina licentie informatie van de KNSB.

Wedstrijden
Onderstaande tarieven zijn inclusief de lange baan wedstrijden te houden op Leisure World Ice Center.

Momenteel is Leisure World Ice Center gesloten. Leisure World Ice Center is weer open vanaf
medio september 2015

Kort voor de opening van het nieuwe schaatsseizoen vindt u hier actuele informatie.

Voorwaarden:

  • Leden van de vereniging kunnen uitsluitend trainen indien zij in het bezit zijn van een geldige lidmaatschapspas.
  • De lidmaatschapspas ten behoeve van trainingen is uitsluitend geldig op de trainingsavond zoals bij aanvang van het seizoen is afgesproken en kan niet op andere trainingsuren of recreatieve uren gebruikt worden.
  • De pas dient eenmalig aangeschaft te worden voor € 10,00 en is persoonsgebonden.
  • Voor bestaande leden (in het bezit van de huidige pas) kan de pas opgewaardeerd worden tegen een vergoeding van € 2,50. Indien er een tweede of derde pas aangekocht dient te worden bedraagt dit telkens € 2,50.
  • Abonnementen kunnen tussentijds niet aangepast of beëindigd worden.
  • Bij verlies van de lidmaatschapspas dient een nieuwe pas aangekocht te worden voor € 10,00.
  • Voor ouders/begeleiders kan er een stempelkaart aangekocht worden ad. € 10,00. Hiermee heeft één ouder cq. begeleider tijdens het trainingsuur de gelegenheid het kind te helpen bij het aan- en/of uittrekken van de schaatsen. Of kan er gebruik worden gemaakt van het bezoekerskaartje van € 2,50 inclusief een kop koffie of thee in ons restaurant.

Inschrijfformulier trainingen Lange Baan schaatsen

*

*

*

Man      Vrouw

*

*

*

Betaling:
Betaling dient te geschieden middels pin of contante betaling bij het afhalen van uw pas aan de balie bij de Kunstijsbaan Leisure World Ice Center.