Home    |    Contact    |    Route    |    Vacatures    |        |      
Lifestyle center Ice Center Skating Club Leisure World Skeeler Dome Leisure World Shop

Algemene informatie schaatsen 2014/2015

Komend winterseizoen is het weer mogelijk te trainen in Leisure World Ice Center. De trainingsuren zullen beschikbaar zijn vanaf 20 september 2014 tot en met 15 maart 2015.

Uw clubpas dient als toegangsbewijs. Bent u de pas kwijt geraakt? Dan kunt u bij de ledenadministratie een nieuwe pas aanvragen voor een bedrag van € 10,00 (tarief 2014).

U bent zelf verantwoordelijk voor de mate waarin u aanwezig bent op de trainingen.

Materiaal
Uw schaatsen zijn belangrijk voor het aanleren van de goede schaatstechniek en houding. De pupillen starten in principe op de lage junior noor van Viking. De Maple schaats is uitermate geschikt voor de wedstrijdsport en het lange baan schaatsen. Het bestuur voorziet u graag van een goed advies. Wij adviseren u niet te trainen op comfort noren. Deze noren belemmeren een goede houding en de schaatstechniek.

Begeleiding
Indien u als ouder uw kind wenst te begeleiden kunt u een begeleiderskaart aankopen. Deze kaart biedt u de mogelijkheid om uw kind te helpen bij het aantrekken van de schaatsen en na afloop van de les uw kind weer af te halen in de ijshal. Een begeleiderskaart voor 24 keer toegang bedraagt € 10,00.

Bij een lidmaatschap van de Leisure World Skating Club is een licentie bij de KNSB verplicht in verband met de verzekering. Kosten hiervoor ziet u in onderstaande tabel.

Tarieven KNSB Licentie
CategoriePrijs
Pupillen t/m 12 jaar€ 12,00
Junioren 13 t/m 18 jaar€ 33,00
Ouder dan 18 jaar€ 57,00

Wilt u trainen op Leisure World Ice Center?
De trainingstijden zijn op alle genoemde dagen van 18.15 uur tot 19.25 uur. Mocht dit tijdstip u niet passen dan is het wellicht iets voor u om aan te sluiten bij de schaatstraining van Heideman (uitsluitend voor volwassenen).
Wanneer u wilt gaan trainen bij de Leisure World Skating Club wordt u lid van de Stichting Skating Promotion. Vult u hiervoor de benodigde inschrijfformulieren in en stuur deze op naar de ledenadministratie.

Leisure World Shop
Voor leden van de Leisure World Skating Club en Kunstrijvereniging Leisure World geldt op vertoon van de lidmaatschapspas een korting van 20% op alle artikelen. Deze korting geldt niet op reeds afgeprijsde artikelen en geldt niet op slijpen of reparatiewerkzaamheden. Op de clubkleding gelden geen kortingen daar deze al tegen gereduceerde prijzen wordt aangeboden.