Home    |    Contact    |    Route    |    Vacatures
Lifestyle center Ice Center Skating Club Leisure World Skeeler Dome Leisure World Shop

Algemene informatie schaatsen 2013/2014

Komend winterseizoen is het weer mogelijk te trainen in Leisure World Ice Center. De trainingsuren zullen beschikbaar zijn vanaf 21 september 2013 tot en met 16 maart 2014.

Uw clubpas dient als toegangsbewijs. Bent u de pas kwijt geraakt? Dan kunt u bij de ledenadministratie een nieuwe pas aanvragen voor een bedrag van € 10,00 (tarief 2013).

U bent zelf verantwoordelijk voor de mate waarin u aanwezig bent op de trainingen.

Materiaal
Uw schaatsen zijn belangrijk voor het aanleren van de goede schaatstechniek en houding. De pupillen starten in principe op de lage junior noor van Viking. De Maple schaats is uitermate geschikt voor de wedstrijdsport en het lange baan schaatsen. Het bestuur voorziet u graag van een goed advies. Wij adviseren u niet te trainen op comfort noren. Deze noren belemmeren een goede houding en de schaatstechniek.

Begeleiding
Indien u als ouder uw kind wenst te begeleiden kunt u een begeleiderskaart aankopen. Deze kaart biedt u de mogelijkheid om uw kind te helpen bij het aantrekken van de schaatsen en na afloop van de les uw kind weer af te halen in de ijshal. Een begeleiderskaart voor 22 keer toegang bedraagt € 10,00.

Bij een lidmaatschap van de Leisure World Skating Club is een licentie bij de KNSB verplicht in verband met de verzekering. Kosten hiervoor ziet u in onderstaande tabel.

Tarieven KNSB Licentie
CategoriePrijs
Pupillen€ 12,00
Junioren C€ 21,50
Junioren B€ 24,50
Junioren A€ 56,50
Neo senioren€ 66,50
Senioren/Masters€ 69,50
Marathon oormerkGratis voor pupillen, overige € 1,50
De genoemde licenties zijn voor de Junioren A, Neo Senioren, Senioren en Masters inclusief het Schaatsen.nl Magazine.

Wilt u trainen op Leisure World Ice Center?
Wanneer u wilt gaan trainen bij de Leisure World Skating Club wordt u lid van de Stichting Skating Promotion. Vult u hiervoor de benodigde inschrijfformulieren in en stuur deze op naar de ledenadministratie.

Leisure World Shop
Voor leden van de Leisure World Skating Club en Kunstrijvereniging Leisure World geldt op vertoon van de lidmaatschapspas een korting van 10% op alle artikelen. Deze korting geldt niet op reeds afgeprijsde artikelen en geldt niet op slijpen of reparatiewerkzaamheden. Op de clubkleding gelden geen kortingen daar deze al tegen gereduceerde prijzen wordt aangeboden.