Leisure World Curling Clinic (tot nader order niet te boeken i.v.m. COVID) 

We beginnen de 1,5 uur durende clinic met een uitleg van de regels van de sport. Aansluitend gaat de instructie op het ijs van start, waarin de instructeur de basistechnieken zal aanleren om later in de wedstrijd de perfecte steen te spelen. Als de groep de basis onder de knie heeft, gaat het echte werk beginnen… 2 teams gaan het in een echte ‘wedstrijd’ tegen elkaar opnemen.

Kosten
De kosten zijn inclusief ontvangst met koffie of thee € 24,75 per persoon (minimaal 8 personen). U kunt dit arrangement uitbreiden met boerencake, na afloop 1 consumptie na keuze en een bittergarnituur (3 stuks pp) € 29,50 per persoon.

Horeca
Uiteraard kunnen wij uw arrangement ook uitbreiden met een feestelijk buffet of plate service. Wij doen u graag een offerte op maat toekomen aangepast aan uw wensen.

Reserveren & Contact
Bent u geïnteresseerd in het reserveren van een clinic neem dan contact met ons op of vul onderstaand formulier in.

Let op! De Leisure World Curling Clinics zijn alleen mogelijk tijdens de openingstijden van de IJsbaan, klik hier voor de openingstijden van Leisure World.

Neem contact met mij op

Het is mogelijk om gezellig je kinderfeestje bij ons te komen vieren. Het enige wat je nodig hebt, zijn schaatsen, een muts en handschoenen. En een feestelijk humeur natuurlijk! Een kinderfeestje inclusief menu uitsluitend te reserveren op zaterdag en zondag tijdens onze openingstijden.

Kinderfeestje IJspret

  • Schaatsen
  • Bordje friet met saus en snack naar keuze (frikadel, kroket, kipnuggets of kaassoufflé)
  • Ranja tijdens het eten
  • Een verrassing voor iedereen

De prijs t/m 12 jaar is € 10,95 per persoon. Voor volwassenen/begeleiders van de kinderfeestjes gelden de normale entreetarieven. Indien u zelf niet schaatst kunt u een bezoekerskaartje kopen ad. € 2,65 per persoon.

Hebben de feestvierders zelf geen schaatsen? Dan kunt u deze huren bij onze schaatsshop.

Neem contact met mij op