PROFESSIONEEL, GOED GEORGANISEERD,
GROEI IN KWALITEIT EN KWANTITEIT

ALGEMENE INFORMATIE VOOR ONZE LEDEN

Ontstaan vanuit liefde en passie voor sport. Een initiatief dat Dronten op wedstrijdniveau op de kaart zet en zorg gaat dragen voor Flevolandse/Gelderlandse kampioenen en uiteindelijk presteren op Nationaal- en Internationaal niveau.

Uitgangspunt is om met dit initiatief vanuit breedtesport activiteiten onze (en Nederlandse) topsportambitie in de toekomst, stapje voor stapje te verwezenlijken. Een organisatie, waarbij in de toekomst de breedte- en topsporter, faciliteiten op een op dat moment passend niveau, krijgt aangeboden. Topsport kan niet zonder breedtesport(ers), een goede samenwerking tussen breedtesport en topsport is van cruciaal belang.

Leisure World wil hier in de regio Gelderland/Flevoland een meer dan toonaangevende rol in spelen, omdat hier de facilitaire mogelijkheden gecreëerd zijn of worden voor talentherkenning en -ontwikkeling.

LANGEBAANSCHAATSEN

Seizoen 2020/2021 start op 26 september.

Voor informatie en tarieven kunt u mailen naar info@leisureworldicecenter.nl.

MARATHONSCHAATSEN

Seizoen 2020/2021 start op 26 september.

Voor informatie en tarieven over marathonschaatsen kunt u mailen naar info@leisureworldicecenter.nl

KUNSTSCHAATSEN

Seizoen 2020/2021 start op 26 september a.s. met opening van de 400 m baan. Op dit moment kunnen wij de kunstschaatstraining nog niet aanbieden. Mocht u wel interesse hebben kunt u ons mailen voor meer informatie.

Het kunstrijden wordt georganiseerd door de Kunstrijvereniging Leisure World. Deze vereniging biedt je de mogelijkheid tot deelname aan kunstrijden. Tevens worden er in het seizoen diverse activiteiten door de vereniging georganiseerd zoals een demonstratie avond en diplomaschaatsen. De vereniging is een onderdeel van de Stichting Kunstrijden Flevoland.
Bij inschrijving wordt je lid/donateur van de Stichting Kunstrijden Flevoland en ben je jaarlijks een contributie verschuldigd van € 45,00.

Voor informatie en tarieven kunt u mailen naar info@leisureworldicecenter.nl

Leisure World Shop
Voor leden van de Leisure World Skating Club en leden van de Kunstrijvereniging Leisure World geldt op vertoon van de lidmaatschapspas een korting van 20% op alle artikelen. Deze korting geldt niet op reeds afgeprijsde artikelen en geldt niet op de clubkleding (deze wordt al tegen een sterk gereduceerde prijs aangeboden). Tevens geldt de korting niet op slijpen of reparatiewerkzaamheden.

ZOMERTRAINING

De zomertraining (skeeleren/krachttraining en wielrennen) geschiedt onder begeleiding van professionele trainers en is bestemd voor de Pupillen en Junioren van de Leisure World Skating Club. De trainingen vinden plaats op vastgestelde trainingsuren. Voor informatie info@leisureworldicecenter.nl of 0321-316166.