WIELERSPECIAALZAAK

Leisure World Bike Store is een specialist op het gebied van race fietsen en mountainbikes. Ook kunt u bij ons terecht voor het aankopen van een E-Bike. Met een winkel van 1000 m2 één van de grootste fietsenwinkels in Flevoland en omstreken. Met topmerken zoals Pinarello, Bianchi, Sensa, Trek, Van Nicholas, Lapierre, De Rosa, Cervelo en Colnago hebben wij zeer uitgebreid aanbod.

ONDERHOUD

Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw fiets. U kunt natuurlijk zelf af en toe uw ketting smeren, maar wij kunnen uw fiets in echte topconditie houden. Breng uw fiets minimaal één keer per jaar voor een onderhoudsbeurt langs, dan heeft u er lang en veilig plezier van. U kunt ook bij ons terecht voor het slijpen, monteren en reparatie van uw schaatsen en skeelers.

METINGEN

Ervaart u fysieke klachten tijdens het fietsen? Dan bent u ook hiervoor bij ons aan het juiste adres.

Via onderstaand contactformulier kunt u meer informatie opvragen over een uitgebreide fietsmeting.

WIELERSPECIAALZAAK

Leisure World wielerspeciaalzaak

Reguliere openingstijden:

Maandag            09.00 – 17.00 uur
Dinsdag              09.00 – 17.00 uur
Woensdag          09.00 – 17.00 uur
Donderdag         09.00 – 17.00 uur
Vrijdag                09.00 – 17.00 uur
Zaterdag             09.00 – 17.00 uur

Race- en tourfietsen

  • ONDERDELEN EN ACCESSOIRES VAN TOPKWALITEIT

ONDERHOUD EN WERKPLAATS

Tarieven werkplaats inclusief BTW en exclusief te vervangen onderdelen.
Wij repareren uw fiets met veel passie! Van het vervangen van een buitenband tot een complete revisie van uw fiets. Ons personeel is vakkundig en gediplomeerd.
Wel blijft iedere onderhoudsbeurt veelal maatwerk. Graag bespreken wij de mogelijkheden met u in een persoonlijk gesprek!

PERSOONLIJKE FIETSMETING

Als sporter wilt u het optimale uit het lichaam halen. Dit geldt voor de topsporter, maar zeker ook voor de recreatieve sporter. Een optimale fietspositie bepaalt voor een groot deel de efficiëntie van de fietsbeweging, het comfort en het wel of juist niet ontstaan van ongemakken. 

Veel professionele en recreatieve wielrenners krijgen blessures doordat ze verkeerd op de fiets zitten. Een verkeerde fietspositie kan langdurige pijnklachten tot gevolg hebben. Hierdoor kan een groot deel van het seizoen verloren gaan. Wij zorgen ervoor dat de kans op een blessure wordt geminimaliseerd. Bent u geblesseerd, dan helpen wij u weer snel op gang zodat u kunt genieten van het fietsen.

Samen met de wielrenner en op zijn eigen fiets wordt, na een opwarmfase op een rollerbank, gezocht naar wat voor hem/haar de meest ideale fietshouding is: tussen efficiëntie, krachtmaximalisatie, weerstand en comfort.

Gekeken wordt naar de positie van de schoenplaatjes, de zadelhoogte, zadelstand, crancklengte, lengte voorbouw, breedte en hoogte van het stuur en de positie van de remgrepen.

Specifiek wordt er ook gekeken naar het menselijk lichaam, de stand van de heup, knie, enkels en wervelkolom.

ONZE MERKEN